BEDRIJFSUITJE in BRABANT

Bedrijfsuitje in BRABANT

RIGINEEL BEDRIJFSUITJE met VIRTUAL REALITY in BRABANT

 

Een origineel bedrijfsuitje met Virtual Reality in Brabant waar nog lang over wordt nagepraat!

Het Bedrijfsuitje in Brabant begint bij EnjoyVR. Jullie worden gastvrij ontvangen met koffie/thee en frisdrank. Krijgen een introductie in Virtual Reality en gaan zelf diverse VR belevenissen ervaren. “WOW, dit is gaaf! Heel realistisch” is een veel gehoorde reactie.

Hoe groter de groep, hoe leuker het wordt want het is ook erg leuk om naar anderen te kijken als ze Virtual Reality ervaren. Er wordt daarom veel en hard gelachen met elkaar. Beleef unieke Virtual Reality zoals diepzeeduiken, de Mount Everest beklimmen, op grote hoogte over een smal plankje lopen, rollercoaster, etc. Kies ter plekke jouw leukste, spannendste en altijd indrukwekkende beleving.

Je kunt het Bedrijfsuitje Brabant online reserveren of bel 06 4110 5959.

RESERVEER EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE met VIRTUAL REALITY in BRABANT

BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN voor een ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE met VIRTUAL REALITY in BRABANT

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden in Brabant; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen. Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of gewoon gezellig met collega’s op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.Bekijk de mogelijkheden bij de VVV Nijmegen