CONTACT

EnjoyVR Virtual Reality
Klein Mariënburg 3
6511 PL  Nijmegen (centrum)
Wij delen de ingang met Runnersworld

Vooraf online reserveren op deze website; reservering dagelijks mogelijk tussen 11.00-20.30 uur.
Reserveren voor vandaag? Bel 06 – 4110 5959 voor de beschikbare tijden.
Bezoek onze locatie alleen op afspraak mogelijk.

 

 

ENJOYVR IS ZEER GOED BEREIKBAAR MET DE AUTO EN HET OPENBAAR VERVOER

AUTO via A15/N325

Op de N325 na ca. 10 km. links naar de oude Waalbrug. Houd na de Waalbrug links aan om rechtdoor te gaan op de St. Canisiussingel.
Na 100 m. bij stoplichten rechtsaf naar de Van der Brugghenstraat. EnjoyVR vind je na ca. 500 m. aan de linkerkant; gedeelde ingang met Runnersworld.

AUTO via A50/A73

Via de A73/ Neerbosscheweg sla je bij Nelson Mandelaplein linksaf naar de Graafseweg. Na ca. 3 km. op Keizer Karelplein rechtsaf naar Oranjesingel.
Bij 2e stoplichten linksaf naar de Van der Brugghenstraat. EnjoyVR vind je na ca. 500 m. aan de linkerkant; gedeelde ingang met Runnersworld.

OPENBAAR VERVOER & LOPEN

Vanaf station Nijmegen CS rijden er meerdere bussen met grote regelmaat richting EnjoyVR, halte Valkhof of Hertogplein (ca. 9 min.)

Vanaf het station loop je in ca. 15 min. via Keizer Karelplein en Oranjesingel naar EnjoyVR. Op de Oranjesingel na ca. 400 m. links naar de Hertogstraat. EnjoyVR vind je aan de linkerkant.

PARKEREN

In Nijmegen centrum is het betaald parkeren. Het is mogelijk op straat voor de deur/om de hoek te parkeren, of op 1 min. loopafstand in parkeergarage Mariënburg P5 (adres: Arsenaalgas 8).

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen!
Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of gewoon gezellig met collega’s op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.

Call Now Button