De eerste Virtual Reality Escape Room in hartje Nijmegen

 

EnjoyVR heeft de primeur met de opening van de eerste Virtual Reality Escape Room in hartje Nijmegen.

De Virtual Reality Escape Room voor de ervaren VR’ers, boek je voor max. 6 personen.  Je stapt in een levensechte film waarbij je elkaar ziet en hoort.

De VR Escape Room beperkt zich niet tot één kamer: je kunt lopen in de film door kamers en gangen. Je hebt virtuele handen waarmee je bijvoorbeeld je zaklamp kunt bedienen. Want het is behoorlijk donker en onheilspellend!

Jullie missie is om binnen 75 minuten te ontsnappen door samen de uitgang te vinden en met de juiste handelingen de deuren te openen.
3 spelers dragen tegelijkertijd de VR headset en bevinden zich in de Virtual Escape Room. De overige spelers kijken mee op grote TV schermen en geven aanwijzingen. Tijdens het spelen kun je eenvoudig de Virtual Reality headset wisselen zodat iedereen kan helpen om als team te ontsnappen!

De Virtual Reality Escape Room is telefonisch te reserveren voor maximaal 6 personen. We adviseren de VR Escaperoom te spelen wanneer je al eerder VR Experience hebt ervaren. Zodat je weet hoe je in de Virtuele ruimte moet lopen. Speelduur is 90 minuten inclusief professionele begeleiding en consumpties. Reserveer op 06 4110 5959.

Virtual Reality Escape Room
Call Now Button