De eerste Virtual Reality Escape Room in hartje Nijmegen

 

EnjoyVR heeft de primeur met de opening van de eerste Virtual Reality Escape Room in hartje Nijmegen.

De Virtual Reality Escape Room voor de ervaren VR’ers, boek je voor max. 6 personen.  Je stapt in een levensechte film waarbij je elkaar kunt zien en hoort praten.
De VR Escape Room beperkt zich niet tot één kamer: je kunt lopen in de film door kamers en gangen, en je hebt virtuele handen waarmee je bijvoorbeeld je zaklamp kunt bedienen. Want het is behoorlijk donker en onheilspellend!

Jullie missie is om binnen 60-75 minuten te ontsnappen door samen de uitgang te vinden en met de juiste handelingen de deuren te openen. Maximaal 3 spelers dragen tegelijkertijd de VR headset en bevinden zich in de Virtual Escape Room terwijl de overige spelers meekijken op grote schermen en vanaf de loungebank aanwijzingen kunnen geven. Tijdens het spelen kun je eenvoudig de Virtual Reality headset wisselen zodat iedereen kan helpen om als team te ontsnappen!

De Virtual Reality Escape Room is online te reserveren voor maximaal 6 personen, vanaf 16 jaar en die al een keer de VR Experiences hebben ervaren (zodat je de weet hoe je in de Virtuele ruimte moet lopen), 90 minuten, 179 euro incl. consumpties.

Virtual Reality Escape Room

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen!
Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of gewoon gezellig met collega’s op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.