Familiedag in Nijmegen?

 

Familiedag in Nijmegen? Kom naar EnjoyVR.

Familiedag in Nijmegen begint bij EnjoyVR. Je wordt gastvrij ontvangen met koffie/thee en frisdrank, krijgt een introductie in Virtual Reality en vervolgens gaan jullie zelf diverse VR belevenissen ervaren. “WOW, dit is gaaf! Heel realistisch” is een veel gehoorde reactie.

Hoe groter de groep, hoe leuker het wordt want het is ook erg leuk om naar anderen te kijken als ze Virtual Reality ervaren. Er wordt daarom veel en hard gelachen met elkaar. Beleef unieke Virtual Reality zoals diepzeeduiken, de Mount Everest beklimmen, op grote hoogte over een smal plankje lopen, rollercoaster, etc. Kies ter plekke jouw leukste, spannendste en altijd indrukwekkende beleving.

Bekijk hier de VR Arrangementen.

Je kunt de familiedag online reserveren of wil je eerst meer informatie of een arrangement samenstellen, bel of whatsapp dan op 06 4110 5959.

 

familiedag in Nijmegen

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen!
Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of gewoon gezellig met collega’s op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.