Familiedag in Nijmegen? Kom naar EnjoyVR

 

Familiedag in Nijmegen begint bij EnjoyVR. Je wordt gastvrij ontvangen met koffie/thee en frisdrank. Jullie krijgen een introductie in Virtual Reality en gaan zelf diverse VR belevenissen ervaren.

“WOW, dit is gaaf! Heel realistisch” is een veel gehoorde reactie.

Hoe groter de groep (tot 50 personen), hoe leuker het wordt want het is ook erg leuk om naar anderen te kijken als ze Virtual Reality ervaren. Er wordt daarom veel en hard gelachen met elkaar.

Beleef unieke Virtual Reality zoals diepzeeduiken, de Mount Everest beklimmen, op grote hoogte over een smal plankje lopen, rollercoaster, etc.

Kies ter plekke jouw leukste, spannendste en altijd indrukwekkende beleving.

Bekijk hier de VR Arrangementen.

Je kunt de familiedag Nijmegen online reserveren

Eerst meer informatie of een arrangement samenstellen?
bel 06 4110 5959.

 

familiedag in Nijmegen

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen!
Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of gewoon gezellig met collega’s op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes. Bekijk de mogelijkheden op VVV Nijmegen 

Call Now Button