Samen uit in Nijmegen

Samen bij het uitje in Nijmegen worden jullie gastvrij ontvangen met koffie/thee en frisdrank, jullie krijgen een introductie in Virtual Reality en vervolgens gaan jullie zelf diverse VR belevenissen ervaren.

“WOW, dit is gaaf! Heel realistisch” is een veel gehoorde reactie.

Hoe groter de groep, hoe leuker het wordt want het is ook erg leuk om naar anderen te kijken als ze Virtual Reality ervaren. Er wordt daarom veel en hard gelachen met elkaar. Durf jij op grote hoogte over een smal plankje te lopen? Of stap je in een F1 raceauto, ga je diepzeeduiken of de Mount Everest beklimmen? Je gaat het beleven bij EnjoyVR in hartje Nijmegen.

Samen uit bij uitje in Nijmegen is uniek, je gaat vele Virtual Reality belevenissen ervaren. Koffie/thee en frisdrank is inbegrepen. Wifi is gratis beschikbaar zodat je jouw foto’s en video’s online kunt delen.

Je kunt jouw uitje in Nijmegen online reserveren of wil je eerst meer informatie of een arrangement samenstellen, bel of whatsapp dan op 06 4110 5959. We bieden diverse VR arrangementen met oa Shabu Shabu

 

Uitje in Nijmegen

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen!
Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of gewoon gezellig met collega’s op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.

Call Now Button