VIJFTIGPLUS in Nijmegen uitje met VIRTUAL REALITY

 

vijftigplus in Nijmegen

ORIGINEEL uitje voor VIJFTIGPLUS in NIJMEGEN met VIRTUAL REALITY

Een origineel uitje voor vijftigplus in Nijmegen met Virtual Reality waar nog lang over wordt nagepraat!

EnjoyVR biedt Virtual Reality belevenissen voor een gezellige dag met vijftigplus in Nijmegen, familiedag of vriendenuitje.

Jullie krijgen je eigen VR studio. Na een korte introductie gaan jullie om de beurt zelf Virtual Reality ervaren. Hoe groter de groep, hoe leuker het wordt want het is ook erg leuk om naar anderen te kijken als ze Virtual Reality ervaren. Er wordt daarom veel en hard gelachen met elkaar. Beleef unieke Virtual Reality zoals diepzeeduiken, de Mount Everest beklimmen, op grote hoogte over een smal plankje lopen, rollercoaster, etc. Kies ter plekke jouw leukste, spannendste en altijd indrukwekkende beleving. Voor iedere leeftijd bieden we passende Virtual Reality.

Omdat Virtual Reality net zo indrukwekkend is als in het echt, wissel je de VR headset regelmatig af. Je kijkt naar elkaar wat vaak hilarische beelden oplevert. Reserveer een vijftigplus uitje online of bekijk de VR Arrangementen.

EnjoyVR is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur tot 21.00 uur (uitsluitend op reservering).

VIJFTIGPLUS in Nijmegen met VIRTUAL REALITY

BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN voor VIJFTIGPLUS in Nijmegen met VIRTUAL REALITY

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor vijftigplus, collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen! Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje, uitje vijftigplus in Nijmegen of gewoon gezellig met collega’s op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.

Call Now Button